مشاوره حقوقی رایگان - تحت پوشش قرار گرفتن کمیته امداد

چرا مارو که مدارک بعدسرپرسنی دارم ولی شیش ماه بیشتر نبردن تحت پوشش ولی بیرون کردن حتا بنده مستاجر و با بچه مریض که ناراحتی واختلال اعصباب روان دارن دوبارسره پسرم جراحی شد و یک بار دیگه هم جراحی دارن الان همین پسرم بخاطرهداختلال اعصاب با آدم هایه ناجور میرفتن معتادش کردن ما حتا پول پیش خونه نداریم دوسال بنده خدای بخاطره شرایط مون گذاشت تو خونش رایگان ولی فروخت خونش رو الانم بنده رو با بچه هام یکی خیرین خونه اجاره کردن

پاسخ ها :

قرار گرفتن دختر مطلقه تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتن تحت پوشش کمیته امداد پوشش کمیته امداد کمیته امداد