مشاوره حقوقی رایگان - حمله با چاقو

سلام. من برام یه قضیه پیش اومد که یه شخصی محکم و با قدرت دست بالا زد توی صورتم و فکم درد گرفت و منم عصبانی شدم و با چاقو به گوشش زدم و خونریزی کرد ولی دعوا رو 2 نفر دیگه شروع کردن میشه بگید جرم من و اون 2 نفر چیه من و اون 2 نفر زیر 15 سال سن داریم

پاسخ ها :

ضرب و جرح متقابل ضرب و جرح دفاع مشروع ضرب و جرح با چاقو چاقوکشی