مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف مالی 50 به 50 ماشین با ماشین

با سلام من خودروم سمنده که تو اتوبان وایساده بودم و یه ماشین کوییک از پشت زد به ماشین من و پلیس خسارت 50 به 50 زدن به علت اینکه گف ماشین من تو اتوبان وایساده ممنوعه و علائم نذاشته بودم کلا 50 به 50 زد برام میخواستم بدونم ماشینی که به من زده سقف بیمه مالیش 16میلیونه و ماشین من حدود 80میلیون هزینه دیده و ماشین من سقف مالیش 100میلیونه میخواستم بدونم بیمه چقدر میده و بقیش رو باید ماشینی که به من زده از خودش بده ایا و اگه نده باید چه کاری انجام بدم ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است