مشاوره حقوقی رایگان - کندن درب ورودی زمین و رها کردن آب فاضلاب توسط همسایه به داخل زمین

همسایه روبروی زمین که زمین بنده دور تا دور دیوار داشته و دارای درب ورودی می باشد ایشان درب ورودی را کنده و کنار گذاشته و همچنین آب فاضلاب خود را با کندن یک نهر از زیر پی دیوار به داخل زمین رها نموده است من چگونه می توان از ایشان شکایت کنم و نام جرم ایشان چیست لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت تخریب و تصرف عدوانی میتوانید شکایت کنید