مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

سلاو و درود. من یه دوست 10ساله داشتم که خیلی با هم مثل خانواده بودیم و گاهی بمدت 5روز هم انجا میماندم بعد ازدواجم کمتر میرفتم پیشش در حد 2ساعت نشستن تا اینکه این اواخر دو بار در یه هفته به منزلش رفتم با تماس خودش بازم 2ساعت نشستم رفتم و الان مدعی هستن که طلاهاش نیست میدونه من گرفتم و ادعا انگشت نگاری دتره خواستم بپرسم ایا اثر انگشتم اگه باشه میتونه پیگیر شه چون ایشون همه طلاهاشو بهم نشون میداد ممکنه باشه طبق صمیمیتی که داشتیم عادیه که اثر انگشت باشه من ندزدیدم الان اکه شکایت کنه چی میشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبلا پاسخ داده شده است
برای کسب اطلاعات تکمیلی با بنده تماس بگیرید تا گفت و گوی متقابل داشته باشیم