مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

سلام وقت تون به خیر
من تحت شرایط خاصی برای منزل مسکونی که به نام‌ خودم هست به همسرم مجبور شدم وکالتنامه بلاعزل بدهم و الان می خوام اون رو باطل کنم بفرمائید به چه مردک شناسایی احتیاج دارم و اینکه حتما باید در همان محضر این کار را انجام بدهم یا جای دیگر هم می شود

پاسخ ها :

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

پس از صدور وکالت بلا عزل،امکان ابطال آن از جانب موکل وجود ندارد.حضورا با وکیل مشورت نمایید