مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن گزینش در تحقیقات

سلام بنده امسال ازمون تامین اجتماعی را قبول شدم و به مرحله گزینش رسیدم برای تحقیقات محلی یک روز محل کار امدند و یک روز محل زندگی که رئیسم برای من کلی بد گفته اعم از نماز نخواندن اعتقاد نداشتن ب خدا نگهداری حیوانات ارتباط داشتن با اقایی که به من مواد میدانند (یا همچین چیزی چون توی گزینش از من راجبش سوال کردند) اینکه به کاراهای خطرناک علاقه دارم و داخل اکیپ های دخترو پسر میروم و اینکه استوری مخالف با نظام میزارم و شاید چیزهای دیگه ک بهم نگفتند و گفتند ک مسائل شخصیت را محل کاری میگی پاسخ دادم خیر چند بار
الان از دعوت شدن من برای مرحله دوم گزینش دو هفته میگذره
سوالم این هست که امکان قبولی دارم ؟
و اینکه اگر قبول نشوم مرحله بعدی دیوان میباشد؟
و من میتوانم از رئیسم ب دلیل تهمت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیش بینی نیست بله از طريق دیوان قابل پیگیری است