مشاوره حقوقی رایگان - سوالات در پی رای مبنی بر نقض حکم بازنشستگی اجباری

باسلام و وقت بخیر..اینجانب توسط کمیسیون تخلفات انضباطی ارگان خدمتی در 1400/11/30 بازنشستگی تنبیهی اجباری پیش ازموعد با 20سال خدمت و 20روز حقوق شدم که به دیوان شکایت و در1401/12/14 دیوان عدالت رای مبنی برنقض حکم بازنشستگی اجباری طبق مواد 11 و 63 قانون تشکیلات دیوان عدالت را داده است درحالیکه بنده در دادخواست درخواست احراز تخلف ارگان طرف شکایت طبق ماده 10 قانون تشکیلات دیوان عدالت را کرده بودم..سوالات 1_آیا رای اخیر دیوان باستناد به مواد11و63دیوان همان مفهوم ماده 10 دیوان یعنی اثبات احراز تخلف توسط اداره طرف شکایت بنده را دارد؟؟2_آیا این رای مفهوم اعاده به خدمت یعنی بازگشت به کار بنده در اداره را دارد یا فقط نقض حکم بازنشستگی اجباری کمیسیون انضباطی هست؟؟
3_ در صورت اعاده به خدمت درخواست جبران خسارت مابه تفاوت حقوق 20 روزه به 30 روزه را از طریق دادگاه عمومی پیگری کنم یا دادخواست جدید با عنوان احتساب سنوات برکناری از خدمت و تعیین خسارت وارده به دیوان عدالت اداری؟؟
4_برای اجرای حکم آیا لازم هم دادخواست جدید به شعبه اجرای احکام دیوان دهم یا خیر؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

نقض حکم بازنشستگی اجباری بازنشستگی اجباری دیوان عدالت اداری