مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

باسلام. برادرم 11فقره چک ازم گرفته بره وسایل لوازم خانگی بیاره گفت خیالت راحت باشه میرم تبریزوسیله. بیارم حالا رفته چکهاروداده دست طلب کاران خودش منم رفتم ازش شکایت کردم بابت مفقودی چک و خیانت در امانت آیا به نتیجه میرسم؟ با تشکر

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر چک از وصف تجریدی برخوردار میباشد پس وقتی در ید شخصی باشد طلبکار حساب میشود شما باید عدم مدیون بودن خود را ثابت کنید ادله اثبات دعوا اقرار سند شهادت شهود قسم میباشد که میتوانید استفاده نمایید همچنین فیلم و پیامکهای رد وبدل شده بعنوان اماره قابل استناد است که ممکن است موجب علم قاضی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در جایی قید کرده باشید که چکها امانی بوده بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مثلا در لاشه چک و یا در ته برگ چک. یا چت و یا هر دست نوشته دیگر