مشاوره حقوقی رایگان - عدم برگزاری کلاس علی رغم دریافت وجه

با سلام
من کلاس زبان خصوصی آیلتس ثبت نام کردم و مبلغ 150 میلیون تومان به حساب مدیر ریختم ایشون‌گفتن قرارداد رو ارسال میکنن برام ولی قراردادی به من ندادن و کلاسی هم برگزار نکردن. من هنگام پرداخت وجه در قسمت انتقال وجه نوشتم که برای ثبت نام کلاس زبان است. آیا میتوانم از ایشون شکایت کنم؟ ممنون‌میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر ابتدا اظهارنامه ارسال کنید اگر پاسخی دریافت نکردید دادخواست مطالبه وجه رو مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله کاملا . بر اساس واریز وجه به این منظور ممکن است دادخواست مطالبه وجه دهید