مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو اسقاطی

سلام. ماه گذشته برادرم با ماشینی تصادف کرد و ماشین رو جهت اسقاط برای فروش گذاشتیم، یه صافکار اومد و ماشین رو خواست و میخوان به نام کنن، ولی گفت باید ماشین رو درست کنم که بشه برد برای تعویض پلاک چندماهی طول میکشه راهی هست که پلاک غیرفعال بشه تا بشه تو طرح های فروش ایران‌خودرو ثبت نام کرد؟
و سوال دوم اینکه بیمه هم سقف بیمه رو پرداخت کرده و کارشناس دادگستری اومده خسارت ماشین رو تعیین کرده اما مقصر تصادف گوشیشو خاموش کرده و پیداش نیست، در این حالت چون کارشناس تعیین خسارت کرده ما میتونیم ماشین رو بفروشیم؟ برای ادامه روال شکایت دیگه بودن ماشین نیاز نیست؟

پاسخ ها :

فروش خودرو اسقاطی تعیین خسارت تصادف ثبت نام خودرو خودرو تصادف