مشاوره حقوقی رایگان - کارت سوخت خودرو

با سلام.
بنده حدود دو سال ( بیشتر ) خودرویی را اسقاطی تحویل شخصی دادم که ضابط یکی از ارگان های دولتی بود که از طرف دولت خودرو های تصادفی شدید و یا .... را خریداری و فهرست و در صف خودرو های اوراقی قرار میداد.
یعنی در موقع واگذاری شرط این گونه بود که شما خودرو را به اسقاط فروخته اید و به ما یه مبلغی اندک داد و یه برگ نوشته شد که مضمونش فروش خودرو به اسقاطی از طرف مابود ولی نه به صورت محزری و ... بلکه دستی. ما نیز کارت خودرو و برگ سبز و .... بقیه مدارک را تحویل شخص مذبور که نماینده دولت برای خرید و دپو و اوراق خودرو بود تحویل دادیم.
اکنون بعد بیش از دو سال است که قضیه کارت سوخت دوباره جریان پیدا کرد. ناخودآگاه استعلام کردیم دیدیم خودرو به نام ما هست و هنوز به نام شخص خریدار و یا دولت ثبت نشده و کاملا به نام ما هستش‌ طی تماسی که با شرکت و شخص خریدار داشتم به من گفتن که هنوز دولت جلو یک سایت رو باز نکرده که تحویل بدیم برای اوراق و اسقاط کردن و زمانی هم مشخص نکردن .
آیا من وقتی آمدم اقدام به گرفتن کارت سوخت خودرو کردم شخص خریدار با در دست داشتن مدارک رفته بود از پست کارت سوختی که من ثبت نام کرده بودم رو گرفته بود. آیا این کار او قانونی هست؟
مگر خودرو هنوز به نام من نیست و در کل در صورت آمدن عوارض و...من باید پرداخت کنم؟
آیا کارت سوخت برای من می باشد قانونی و یا برای آن شخصی که نماینده دولت برای خریداری خودرو های اسقاطی است؟
چرا در هر دو بار که من کارت درخواست کردم با چه ماده قانونی رفته و از اداره پست کارت سوخت خودرویی که بعد از دو سال و نیم واگذاری هنوز به نام من می باشد را با ارائه مدرک گرفته و استفاده کرده. مامور پست هم در جواب این که چرا تحویل دادی کارت را به فلانی میگوید مدارک نشان داد و تنها به من گفت که نامه قضایی بیار تا به فلانی ندهیم یا شکایت کن.
آیا شکایت کنم در آخر صاحب اصلی قانونی کارت سوخت چه کسی خواهد بود؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با توجه به واگذاری خودرو حقی در کارت‌ سوخت‌ نیز ندارید و به نظر عمل شخص‌ واگذار گیرنده هم‌ تخلف باشد