مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مالک و مستاجر

با سلام
بنده تیر ماه 1401 واحدی را با مبلغ هفتاد میلیون تومان ودیعه و ماهیانه ده میلیون تومان، با وجود نقص هایی از جمله کولر پوسیده و مستهلک با بدنه سوراخ، کابینت فلزی پوسیده، هود آشپزخانه خراب، دیوار ها خراب اجاره کردم که طبق توافقات و تعهدات موجر هم به صورت شفاهی و هم به صورت کتبی در متن اجاره نامه دستی قرار شد واحد با کولر سالم، کابینت ام دی اف، و نقاشی شده تحویل اینجانب شود و همچنین هود آشپزخانه تعمیر شود.
بنده مبلغ 20 میلیون تومان پرداخت کردم و اعلام کردم 50 میلیون تومان دیگر را بعد از تعمیرات واریز می‌کنم و چون واحد را تحویل نمی‌دادند به ناچار باقی مبلغ را واریز کردم.
که در ادامه موجر از انجام تعمیرات و نقاشی واحد استنکاف کرد و حتی پیامک های درخواست بنده به ایشان بابت رسیدگی به تعمیرات بی پاسخ ماند.
امروز بعد از گذشت هشت ماه طی صحبت هایی که با موجر داشتم و کرایه دو ماه را پرداخت نکردم تا تکلیف تعهدات مشخص شود، ایشان از طریق دادسرا شکایت حقوقی کرده و علاوه بر دریافت اجاره دو ماه، با استناد به بند های 6-15 و 6-18 مربوط به عدم تخلیه واحد از سوی مستاجر و عدم پرداخت ودیعه از سوی موجر، ادعای خسارت به مبلغ 25 میلیون تومان کرده و همچنین بر اساس بند 4-6 مربوط به عدم پرداخت اجاره بیش از یک ماه درخواست حکم تخلیه کرده است.
با توجه به اینکه تا زمان تخلیه تنها 4 ماه باقی مانده.
لطفاً راهنمایی بفرمایید
آیا بنده در دادگاه می‌توانم بابت عدم تعمیرات و همچنین از طریق خیار تدلیس، ادعای خسارت داشته باشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.