مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

باسلام درسال72 پدرم فوت کرده وانحصار وراثت انجام دادیم الان که می‌خواهیم تقسیم اموال کنیم 1/8 از عرصه یا اعیان زمین محاسبه می‌شود چون قانون از سال87 به بعد می‌باشد ضمنا مادر فوت کرده وچون فرزند پسرش قبل از مادر فوت کرده ارث فرزندان پسر فوت شده را می‌خواهیم محاسبه کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد