مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پاپوش و بی گناهی

با سلام بنده الف. هستم در روزه 25دی ماه 1401 پسر عمویه بنده ساعت 12ظهرتا9شب 15بار تماس و 7مسیج که همه بی پاسخ جواب ندادم آخرین تماس را جواب دادم9،40دقیقه که دنباله کسی بودم که نزارم در باغ بنده دنباله گنج باشه و این آقا پسر عمو گفت که رفته آنجا با 3ماشین که راه افتادیم و در راه 3بار نگه داشتیم با خودرو پیکان که در آخر بردم جلو پاسگاه که خود گزارش داده بود و پاپوش کاره خودش بوده،اما بنده تا 10روز بعدش هیچ شکی بهش نداشتم تا اینکه با گوشی بنده عکس پلاک ماشینم را گرفته بود روز قبلش،و فرستاده برای کسی و حتی اسمس داده بود که اسلحه متعلق به اوست و صداشم ظبط کردم که تقریبا جوابش معنی صاحب اسلحه داره

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا بی گناهی را نباید ثابت کرد چرا که اصل بر برائت است اثبات مجرمیت و گناهکاری با مدعی و شاکی ست...