مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال منزل قبل از فوت با وکالت

سلام
مادرم قبل شروع بیماری به من وکالت جامع برای پیگیری امور داده است. همسر دوم ایشان پس از شدت بیماری ایشون رو ترک کرده و برخی از اموال هم که وکالت داشته بنام زده الان حدود 5ماه شده است. در حال حاضر مادرم بخشی از هوشیاری خود را از دست داده و قادر به تکلم و نگارش نیست. بیشتر اموال را قبل از بیماری بین فرزندان صلح کرده.
سوال این است که در خصوص اموال منزلی که ایشان در آن زندگی میکنند و متعلق به مادرم بوده آیا همسرشان میتوانند ادعایی کنند؟ راه حل برای جلوگیری از این موضوع در صورت فوت مادرم چیست؟

فاکتور خرید برخی از اموال ممکن است به نام همسر ایشان باشد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه باید مورد بررسی قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مادرتان فوت کند اموال طبق قانون بین وراث تقسیم می شود.