مشاوره حقوقی رایگان - تصادف راننده مقصر

سلام وقت بخیر
من برج 3 سال 1400 با ماشینم تصادف کردم راننده مقصر شدم. بیمه ام هم دانا بود
بیمه نامه ام صدورش سال99بود.
چند ماه پیش پزشکی قانونی برام ختم درمان زد و همه مدارکم همراه با شماره شبا رو تحویل بیمه دادم.
خواستم ببینم دیه رو چجوری پرداخت میکنن اگر امسال پرداختش کنن طبق روز هست یا ن؟
و اینکه اگه بره واسه سال جدید چی میشه بازم طبق روز هست یا چی؟؟؟
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه شما مقصر بودید مبلغ دیه به نرخ زمان تصادف محاسبه و پرداخت خواهد شد و