مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون اعصاب و روان گواهینامه راهنمایی و رانندگی

سلام
من روی ساعد چپم تعدادی خط برای خود زنی داشتم که قدیمیه مال 14 15 سالگیمه و الان 20سالمه ولی از 18سالگی که رفتم برای گواهینامه تا الان 5بار کمیسیون ردم کرده اخرین بار هم گفتن باید یک سال تحت نظر یه روانشناس یا روانپزشک باشی منم الان گواهی دارم از روانپزشک برای اینکه الان سالمم ولی میترسم برم و باز کلی هزینه کنم دوباره ردم کنن
میشه کمکم کنید باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

کمیسیون اعصاب و روان گواهینامه گواهینامه