مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهینامه در صورت بیماری اعصاب و روان

سلام عرض میکنم خدمتتون.
من میخوامستم گواهینامه بگیرم. معاینه چشم من ر به کمیسیون اعصاب و روان فرستاد. الان هم هنوز کمیسیون نرفتم.من باید چی کار کنم؟ کاری هم ندارم و خواستم رانندگی کنم و خرج خانواده ام رو دربیارم که اون هم محرومم.

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه در صورت بیماری اعصاب و روان کمیسیون اعصاب و روان گواهینامه گواهینامه