مشاوره حقوقی رایگان - متن ابلاغیه

با سلام، ممنون بابت پاسخگوییتون
برای دوستان بنده ابلاغیه اومده چون دادگاه درمشهد و تهران نیست نوشته در فلان ساعت و تاریخ حضور گردید. بعد پایینش نوشته در صورت تماس تصویری و اخذ مدارک اول نوبت بگیرید و یه لینک و نام کاربری و رمز داده الان سوال اینه که باید حضوری برن این تاریخی ک دادن یا تماس تصویری?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جلسه رسیدگی به ای شما تعیین و رمز ساعت مشخص شده در وقت مقرر در دادگاه حاضر شوید.
اگر پرونده به اجرای احکام ارجاع شده باید جهت پیگیری پرونده نوبت اینترنتی بگیرید و در نوبتی که اخذ می‌کنید حضورا پیگیری کنید.