مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانوادگی

با سلام
بنده در مورخه 1401/11/04 با خانم درگيري داشتم و خانم هم به پسرم كه 16 سال دارد گفته و پسرم با تحريك مادر ش اقدام به تخريب منزل كرده و از خانه خارج شده به منزل پدر خانم رفته اند . كه من صورتجلسه اي از طریق پاسگاه محله تنظيم نمودم .
پس از گذشت 10 روز جهت مقابله با خسارتهاي زياد و اقدامات ديگر نسبت به تعويض قفل درب نمودم و خانم در تاريخ 1401/11/24 با مراجعه به مغازه من درخواست كليد را نمود و من كليد را ندادم . سپس خانم با مراجعه به پاسگاه صورتجلسه تنظيم كرده .
ميخواستم جهت اقدامات قضايي راهنمايي فرماييد.
متشكرم

پاسخ ها :

تخریب وسایل منزل توسط زوجه عوض کردن قفل در توسط شوهر