مشاوره حقوقی رایگان - نتایج معاینات پزشکی قانونی از طریق کلانتری به دادگاه میرسد یا از طریق خود پزشکی قانونی؟

سلام من از طریق کلانتری به پزشکی قانونی مرکز معرفی شدم اونجا من و معاینه کردن، پزشک جراحاتی که دیده میشد رو نوشت و جراحتی که زیر گچ پام بود و همچنین شکستگی پامو ننوشت و گفت پرونده پزشکیتو از بیمارستان بگیر و به پزشک قانونی غرب برو و همون نامه که کامل نبود و گفت بده به کلانتری.
حالا آیا نامه ای که به دادگاه فرستاده میشه همون نامه ی ناقصه که به کلانتری داده شده یا نه بعد از معاینه شکستگیم و بخیه پام باتوجه به پرونده پزشکیم در شعبه غرب،، خود پزشک قانونی مستقیم و کامل به دادگاه نامه میزنه؟؟؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام نامه به همان‌مرجعی زده میشود که به پزشکی قانونی نامه زده ! در حالت مذکور به کلانتری