مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف قمه کشی توهین فحاشی

با سلام بنده و همسرم ساعت 12شب در خونه داشتیم با یکی از فامیلمون صحبت میکردیم که ناگهان چند نفر از ماشین پیاده شدن و اول خانومم را کتک کاری کردن البته ناگفته نمونه من داخل ماشین نشسته بودم خانم بیرون از ماشین بود وبعد وارد منزل بنده شدن بچهامو از خواب بیدار کردن و با چاقوی که در دست داشتن اونا رو تهدید کردن فلانی کجاست وسیله های منزل رو تخریب کردن برگشتن من از ماشین پیاده شدم رفتم سمتشون که برای چی اومدن بنده رو هم با قمه و چاقو زدن؟؟ بعد از 4ماه از دادگاه آخری قاضی یکسال حبس برای 2نفر از اونا صادر کرد و نوشته چون در منزل باز بوده ورود به عنف محسوب نمی‌شود
آیا مگه همچون قانون یا ماده ای هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

شکایت ضرب و شتم درب منزل شکایت برای ورود به عنف شکایت چاقو کشی ورود به عنف چاقو کشی توهین و فحاشی