مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

با سلام همسایه برادرم پدر و برادر بنده را مورد ضرب جرح قرار داده و بنده به محل درگیری مراجعه درحال دفاع و جدا کردن بودم و به دلیل اینکه پدر بنده از ناحیه دست توسط قمه مورد جرح واقع شد رفتم کلانتری پیگیری که متوجه شدم طرف درگیری خودش را با چاقو زده انداخته تقصیر من و افسر نگهبان منم بازداشت کرد
که فردا پیش بازپرس اعلام داشت که تحت تاثیر و جو کلانتری این حرف را زده و اصلا ندیده کی او را زده و اعلام داشت شکایتم ندارم ولی بازپرس من را به همراه برادرم و طرف درگیری را به با قرار 30 میلیون وثیقه به زندان فرستاد الان میخواستم بدونم چکار کنم تبرئه بشم ایا شاهد ببرم که من کاری نکردم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مصدوم گواهی پزشکی قانونی داشته باشد امکان تبرئه شدن شما بسیار ضعیف هست

پرسشگر :

مصدوم گواهی ندارد چون همزمان با بنده در زندان بوده

پرسشگر :

آیا بهتر نیست اشتباه نامه پر کنه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم