مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ی دستی بدون تاریخ برای خودرو

درود و خسته نباشید خدمت وکلا و مشاورین عزیز
بنده برای فروش خودرو آگهی زدم و غریبه ای از شهر دیگه اومد و بعد از پسند کردن ماشین بنده، قولنامه ای دستی توسط خودش نوشته شد و بعد از نوشتن تمام جزئیات خریدار و فروشنده و جزئیات و مشخصات خودرو و قیمت توافق شده در ادامه نوشت که روز یکشنبه بعد از تعطیلی (چون شنبه 22 بهمن تعطیل بود) در محضر وکالت توسط فروشنده انجام شود و هیچگونه تاریخی نزد حتی در شروع نوشتن قولنامه ، بالای برگه هم تاریخ همون لحظه ی قولنامه را هم ذکر نکرد و پس از امضای خودش و یک شاهد و امضای بنده، اصل قولنامه را با خودش برد و قولنامه ی کاربن خورده را به من داد(در ضمن هیچگونه مدرک و سند و پولی رد و بدل نشد و هیچ خسارت فسخی هم در قولنامه قید نشد) و بعد از 2روز با ارسال پیامک به من گفت پشیمون شدم و ماشین را نمیخوام و در پیامک بعدی گفت ماشینت را میتونی به شخص دیگه ای بفروشی و بنده هم بعد از یک هفته ماشین را با شخص دیگه ای معامله کردم و در عرض همین هفته قیمت ماشین خیلی بالاتر از قولنامه ای شد که با شخص اول بسته شد؛ سوال بنده اینه که آیا اون شخص میتونه بدون داشتن هیچ مدرک و سند و کارتی از ماشینم و فقط با یک قولنامه ی دستی بدون تاریخ از راه قانونی دردسری برای بنده درست کنه؟آیا اگر دست در قولنامه ببره و چیزهای دیگه همراه با تاریخ بهش اضافه کنه میتونه ازم اخاذی کنه با توجه به اینکه نسخه ی کاربن خورده ی قولنامه دست منه؟
ممنون میشم جواب بدید آیا دردسر ساز خواهد بود یا خیر؟اگه خطری بنده را تهدید میکنه و میتونه دردسر ساز بشه، برای پیشگیری باید چه اقداماتی انجام بدم؟ سپاس از زحمات و پاسخگوییتون

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو قولنامه دستی خودرو خودرو قولنامه