مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام و وقت به خیر و خوشی.بنده مالک 3 دانگ از ملک مشاعی 3طبقه ای هستم و 3 دانگ دیگر آن به نام برادرم که به صورت نامساوی ملک در تصرف من و برادرم است 2 طبقه درتصرف برادرم است و یک طبقه در تصرف من میباشد. میخواستم ببینم در صورتیکه ملک برای مهریه توقیف باشد امکان خلع ید وجود دارد؟ چون برای فروش اقدام کردیم قاضی به دلیل اینکه ملک توقیف است برای مهریه اجازه فروش ندادن.از پاسخ شما صمیمانه متشکرم.

پاسخ ها :

خلع ید ملک مشاعی توقیف شده برای مهریه فروش ملک مشاع توقیف شده برای مهریه خلع ید ملک مشاع توقیف شده توقیف ملک مشاع برای مهریه خلع ید ملک مشاع خلع ید مهریه