مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان بازگشت به کار پس از اخراج کارمند معتاد وجود دارد؟

با سلام و درود خدمت همه ی وکلای عزیز
بنده 10 سال نیروی قراردادی (تبصره 3 ماده 2)دانشگاه علوم پزشکی ایران بودم.در سال 98 گرفتار اعتیاد شدم و به دنبال آن همه چیزم رو از دست دادم.در همون سال توسط هسته گزینش ازم آزمایش اعتیاد گرفتند و مثبت بود اعتراض زدم قبول نکردند.نهایتا در دیوان عدالت اداری درخواست شکست رای هسته گزینش و بازگشت به کار دادم.دیوان رای به حداقل بررسی مجدد پرونده ام رو صادر کرد.که با رای دیوان به هسته مرکزی گزینش مراجعه کردم و قرار شد هفته ی بعدش ازم مجددا تست اعتیاد بگیرند و از اونجایی که اون زمان هنوز درگیر اعتیاد بودم چند روز آخر رو مصرف نکردم و آزمایش دادم اما جواب آزمایشم مثبت شد و .....
پس از اینکه همه چیزم رو بخاطر اعتیاد از دست دادم و دیگه چیزی برای از دست دادن نداشتم هرچند دیگه خیلی دیر بود ولی تصمیم گرفتم ترک کنم تا شاید بتونم دوباره زندگیم رو بسازم الان مدت یک سال و نیم از اخراجم میگذره و البته یک سال است که به لطف خدا ترک کردم .
توی اینترنت مطالبی درباره ی بازگشت به کار کارمندان معتاد اخراجی دیدم که باعث شد امیدوار بشم به برگشتن به کارم که خیلی هم دوستش داشتم و چندین تقدیر نامه و تشویقی هم در دوران خدمتم داشتم.
امکانش هست که با هر طریقی بتونم برگردم به کار یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا اگر امکانش وجود د

پاسخ ها :

بازگشت به کار پس از اخراج بازگشت به کار اخراج از کار به دلیل اعتیاد