مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام
همسر برادرم به وی خیانت کرده و برادرم با سند و مدرک خیانت طلاقش داد حالا برادرم میخواهد برای زندگی به ترکیه برود. حالا همسر سابقش برای دیدن فرزندش شکایت کرده. پسرشان 12 ساله است.
سوال من این است
آیا برادرم میتواند به دلیل خیانت همسر سابقش به دلیل عدم صلاحیت اخلاقی مانع از دیدارانها شود و همراه پسر و همسر جدیدش برای زندگی به ترکیه بروند.
سپاسگذارم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اجازه بدهید در مورد زندگی اشخاص خودشان تصمیم بگیرند و خودشان سوال کنند ؟؟؟؟؟!!!!!!!