مشاوره حقوقی رایگان - مجازات افترا

همسر سابقم در شکایتی بنده را متهم به فرار از دین نمود ؛ لکن پرونده طی مراحل قضایی منجر به قرار منع تعقیب به نفع بنده گردید و در دادگاه نیز قرار دادسرا به نفع بنده تایید شد.
سوال :
میتوانم به جرم افترا از همسر سابقم شکایت کنم ؟
در صورت شکایت حداقل مجازات تعیین شده در قانون چیست؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام خیر امکان شکایت افترا به مهت صدور قرار منع تعقیب نیست مگر با دلایلی دال بر عمد شاکی در طرح شکایت واهی

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگستری علی الاصول مرجع رسیدگی به تظلمات است ومردم حق دارند که به دادگستری مراجعه کنند بنابراین باصرف یکبارشکایت وصدورمنع تعقیب موجب طرح شکایت افتراوتهمت نمی باشدمگراینکه حداقل دوباریک موضوع شکایت رامطرح کندوسونیتش نیزاحرازشود والا خیر