مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ماشین شورای هماهنگی مواد مخدر

سلام من یه ماشین داشتم به جرم حمل مواد دستور ضبط ماشین دادن وما اعتراض ثالث دادیم رای استرداد به صاحبش دادن الان رفتیم ماشین ازاد کنم شورای هماهنگی مواد مخدر ماشین گذاشته مزاید به قیمت صد میلیون پایین تر فروخته میگه به این قیمت فروخته شده پول ماشین تو میدم گفتم راهی هست من به نرخ روز پولم بگیرم یا ماشینم پس بگیرم راهنمای کنید ممنون

پاسخ ها :

مزایده خودرو توسط شورای هماهنگی مواد مخدر مطالبه ثمن خودرو مزایده ای به نرخ روز مطالبه ثمن خودرو به نرخ روز مزایده خودرو خودرو