مشاوره حقوقی رایگان - از آمار کسر و به مرجع صالح

((عدم حصول سازش))
در خصوص شکایت شاکی ... به طرفیت متشکی عنه ... به اتهام ضرب و جرح عمدي -تهدید-توهین به اشخاص عادي به اعالم
رسیدگی از سوی شعبه و با سعی و تالش رئیس و اعضای شعبه جهت سازش بین طرفین و با توجه به ابالغ قانونی به
شاکی و مشتکی عنه ، شاکی حضور نداشت و مشتکی عنه حاضر شدن وسازش انجام نگردیده و پرونده از آمار کسر و به مرجع صالح ارسال میگردد
منظور از مرجع صالح چیست ؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

پرونده از شورای حل اختلاف به دادسرا ارجاع خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دادسرا جهت تحقیقات مقدماتی ارجاع شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا پیگیری کنید ببینید پرونده به کجا ارسال شده است