مشاوره حقوقی رایگان - برنده قرعه کشی خودرو

با سلام و عرض ادب
اینجانب در قرعه کشی... ویژه تعویض خودروهای فرسوده شرکت کردم و برنده خودرو فیدلیتی شدم که پس از دوروز شرکت.... گزینه برنده شده اید را از پروفایل بنده حذف کرد ،که حال هر چه پیگیری میکنم می گویند این خطا باگ سیستم بوده و اشتباهی برای شما ثبت شده ،به وزارت صمت هم رفتم شکایت کردم هنوز جوابی نگرفتم حال در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید که چکار کنم تا حق و حقوقی از بنده ضایع نشود.... مرسی ممنون

پاسخ ها :

حذف نام برنده خودرو از سایت توسط خودرو ساز برنده قرعه کشی خودرو قرعه کشی خودرو خودرو