مشاوره حقوقی رایگان - مستمری فرزند پسر از کار افتاده

با سلام و احترام .
فرزند اینجانب پسر معلول ذهنی و جسمی 31 ساله ایی است که از بدو تولد دارای معلولیت بوده است ) گواهی سازمان بهزیستی هم دارد . من سال 87 از همسرم جدا شدم و همسر من سال 88 فوت کرده است . برای برقراری مستمری برای فرزندم به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کردم . درخواست دادم و تمامی مدارک لازم را هم دادم . شعبه اعلام کرد حتما باید نامه کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باشد . برای کمیسیون باید ابتدا درخواست کفالت داده شود که بازرسی انجام گرفته و سپس به کمیسیون معرفی شود . حالا بازرسی به من میگوید باید سند و مدرک بیاری که ثابت کند همسر مرحوم شما در زمان زنده بودن خرج فرزندش را میداده اما نمیگویند منظورشون از مدارک و اسناد یعنی چی و من نمیدونم چه مدارکی باید ارایه کنم ؟ ضمنا اینجانب فرزندم را بیمه خودم کردم که البته تامین اجتماعی نیست . لطفا راهنمایی کنید من چگونه میتونم ثابت کنم همسرم بین سالهای 71 تا 88 خرج زندگی من و پسرم را میداده

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر توسط پسر از کار افتاده دریافت مستمری مستمری