مشاوره حقوقی رایگان - شرایط پرداخت هزینه آب و برق و نظافت ساختمان و نگهداری آسانسور

با سلام
اینجانب بیش از سه سال است که در ساختمان مسکونی ام حضور ندارم ، شاید در طول این مدت جهت سرکشی دو سه بار به منزلم مراجعه نمودم و خالی از سکنه میباشد ،آیا باید پول آب ،برق مشترک ، نظافت ساختمان و نگهداری آسانسور را همانند کسانی که در آپارتمان زندگی و استفاده میکنند پرداخت نمایم ؟

پاسخ ها :

هزینه های ساختمان برای واحد خالی شارژ واحد خالی ساختمان