مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیع مال منقول

سلام روزتون بخیر. برای اثبات بیع مال منقول کدوم دادگاه صلاحیت رسیدگی به بیع را دارد می تونیم محل انعقاد بیع باشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دعوای اثبات بیع یک دعوای حقوقی است. برای طرح دعوی و تنظیم و ارائه دادخواست باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنیم. تا در موعد مقرر در دادگاه عمومی حقوقی رسیدگی شود. اگر مال موضوع بیع ، منقول(مانند خودرو) باشد، دعوای اثبات بیع به تبع موضوع آن ، منقول بوده و در دادگاه محل اقامت خوانده رسیدگی میشود.