مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهريه از ضامن ازدواج

درخواست مهريه از سهم الارث مادرشوهرم را دارم كه مهريه بر گردن ايشان هست اما برادرشوهرم صلح نامه اي دستي تنظيم كرده كه مادرش خانه را كلا به ايشان داده ،،حتي به جز مهريه من حق الارث برادرانش را هم قبول ندارد و من ميخوام صحت و جعل نبودن صلح نامه واسم مشخص بشه و فرار از دين مادرشوهرم را اثبات كنم،،؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مهریه بعهده زوج هست نه شخص دیگر

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست ابطال صلح نامه رو بدين صحت و سقمش معلوم خواهد سد