مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام. در صورتی که فروشنده وکالت تعویض پلاک نداده باشد و برای تعویض پلاک هم اقدامی نکرده باشد ایا میتواند پلاک خودروی فروخته شده رو توقیف کند؟ و ایا با توقیف پلاک خود خودرو هم به صورت فیزیکی توقیف میشود؟

پاسخ ها :

توقیف خودرو توسط فروشنده به دلیل عدم تعویض پلاک توقیف پلاک خودرو توسط صاحب پلاک ندادن وکالت تعویض پلاک توسط فروشنده توقیف خودرو توسط فروشنده توقیف خودرو پلاک خودرو توقیف پلاک خودرو