مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی و از کار افتادگی یا معلولیت خدمت

سلام
من موقع سربازی در منطقه مرزی با اسلحه خود مجروح شدم و از ناحیه زیر فک و صورت و چشم به شدت مجروح شده ام. و به خاطر اینکه دید در شب کافی نبود و ترس از حملات دشمن و اشرار من همیشه اسلحه را به صورت آماده باش نگه میداشتم و آن شب نمی دانم چه برسرم آمد که چشم باز کردم دیدم در بیمارستان هستم. جناب الان به کمک شما وکلای زحمت کش نیازمند هستم و چون آن لحظه مسئولین فداکار ناظر در صحنه صورت سانحه را خود زنی عمدی رد کردند و دست به دست چند تا فرمانده بی خبر از حادثه فقط زیر صورت جلسه را امضا کردند
ولی من بعد از نزدیک 3ماه در بیمارستان ارتش که بستری بودم از دادسرای نظامی من را خواستن به خاطر مجروحیتم
بازپرس پرونده خود زنی وی را محرز نگردیده و مجروحیت من را در اثر سهل انگاری از جناب وی تشخیص داده و حتی رای صادر کرده که چون هنگام خدمت در منطقه بوده هر گونه مساعدتی که باشد در حق وی انجام گیرد
حالا از شما عزیزان میخوام که ببینم صورت سانحه که از یگان قبل از دادسرا که تنظیم شده معتبر است یا رای بازپرس دادسرای نظامی. رای داد سرا به شرح ذیل است لطفا دقت فرمایید
1-در خصوص ایراد خسارت به یک تیر فشنگ قرار مجرمیت صادر گردید.
2- در خصوص خود زنی: نظر به اینکه خود زنی وی محرز نگردیده و در اثر سهل انگاری از جناب وی صورت گرفته قرا ر منع پیگرد صادر گردید و چون هنگام خدمت و در منطقه اتفاق
رخ داده است هر گونه مساعدتی که مقدور باشد در حق وی انجام گیرد .و در خصوص معافیت یا ادامه خدمت وی بلحاظ قدرت جراحات اقدام خواهند فرمود.
تورو به خدا کمکم کنید چکار کنم
الان متاهل هستم و دارای دوفرزند و مادر پیری که من سرپرستی مادر م را به عهده دارم
به خاطر بیکار بودنم و مشکلات زندگی به راهنمایی شما عزیزان دارم

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .خوب الان سوالتون چیه .این شرح ماجراست .بهتر است به همکاران مراجعه کنید و جواب قطعی رو بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع ،توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.