مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

با درود خدمت سروران گرانقدر. اگر قاضی رأی خلاف شرع بین و مسلمات فقه و شریعت صادر کند که کافرِِ مطلق (بهائیها) از مسلم ارث میبرد و مسلم از کافرِ مطلق (بهائیها) ارث نمیبرد و دیوانعالی هم تأیید کند و درخواست اعمال ماده477 هم که طبق معمول آقایان مرتضوی و معاونین نظارتشان بدون توجه و خواندن مستندات و مدارک رد کنند چاره ی کار چیست از چه طریقی میتوان به آقایان فهماند مسلمات فقه تغییر نمیکند و رأی خلاف بین شرع صادر شده؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از همان جهت نمی‌توان از جهات دیگر افراد ممکن است با احدی از همکاران سایت ارتباط تلفنی برقرار نمایید