مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک خودرو

سلام خسته نباشید آیا شخص الف میتونه یک وکالت کاری به شخص ب بده که بااین وکالت خرید وفروش ملک وماشین انجام بده وبا همین وکالت که هیچ یکی از مشخصات ملک یاماشین را ننوشته باشد وشخص ب برای الف تعویض پلاک کند وماشین بنام موکل پلاک کند یا ماشینهای الف را بفروشد وشماره موتور وشاسی وشماره پلاک هیچ کدوم در ماشین‌ها قیدنشده باشد فقط نوشته باشد اتومبیلهای موکل، یک وکالت کاری مثلا سال 95 تنظیم شده باشد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در خصوص وکالت برای ماشیبن حتما باید مشخصات ماشین قید شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید در وکالت‌نامه اختیار خرید و فروش قید شده باشد
در غیر این صورت ممکن نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، مشخصات خودرو حتما باید قید بشود وگرنه وکالت نامه بلا استفاده است