مشاوره حقوقی رایگان - معافیت برای بیماری منیر گوش

سلام وقت بخیر، ببخشید من الان چند ماهه از طرف سازمان وظیفه عمومی ناجا به بیمارستان نظامی رفتم و بعد از آزمایشات فراوان طی چند ماه، بالاخره تایید شد که منیر گوش دارم و از طرف کمیسیون پزشکی شهرستان معافیت دائم گرفتم، بعداز چند مدتی از نظام وظیفه استان با من تماس گرفتن که آنجا بروم وقتی در روز و تاریخ مشخص رفتم دکتر های کمیسیون پزشکی استان به من گفتند که شما سابقه بستری شدن را داشتید من گفتم نخیر چنین چیزی را نداشتم، بعد دکتر به من گفت شما شرایط معاف از رزم را هم دارا هستید، و در پرونده ام نوشتند که شما باید به کمیسیون پزشکی عالی بروید، با این حال من معافیت دائم خواهم گرفت یا خیر؟
وقتی من معافیت دائم گرفتم دیگر چرا به من گفتند شما معاف از رزم هم میتوانید بشوید؟
بیماری منیر گوش هم جزو بیماریی هایی است که فقط معافیت دائم تعلق میگیرد.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کمیسیون عالی در تهران تشخیص نهایی را خواهد داد معاف دائم بشی نمیتونی حتی گواهی نامه بگیری