مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

با سلام. من خواهر خانمم باهام درگیر شده که با لنگه کفش ساق بلند زده تو گوش راستم خانمم زده با مشت تو گوش چپم یکی از خواهراشم زده با مشت تو سینم و من تو شب درگیری که تو خونه بوده شاهدی ندارم چون همه خانواده خانمم بودن دوربین داشته ولی مربوط به برج 7 بوده زندگیمو خراب کردن فکر نکنم فیلم ها باشن چون ذخیرشون یه ماهه به نظر شما چیکار کنم فقط باید ادبشون کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال شما برای ادعای خود نزد قاضی نیاز به ارایه دلیل دارید