مشاوره حقوقی رایگان - توافقی

سلام. از شوهرم یک دستنوشته با امضا بابت مهریه و دیه که شش دنگ ازمنزل را به من انتقال داده و مبلغ پنجاه میلیون دریافت کرده. حال ادعا می کند با یک نفر شاهد که با تهدید و خسارت و اجبار آنرا امضا کرده. البته از یکدیگر شکایت خسارت داشتیم که رضایت دادیم و پرونده ها بسته شده. لطفا راهنمایی کنید. با دستخط خودش نوشته و امضا کرده قابل قبوله؟ ممنون.

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که اصالت سند مورد تأیید دادگاه قرار گیرد قابل استناد است