مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا در دوران عقد

با سلام بنده زوجه در دوران عقد هستیم که همسرم بدون دلیل حاضر به ادامه زندگی نبوده و مرا دو سال بلاتکلیف گزاشته و حتی پیش پرداخته مهریه و نفقه محکوم شده و بدهکار است .الان رفته درخواست استرداد طلا های که در دوران عقد به عنوان هدیه داده‌ و در صورتی که مقدار خیلی کمی طلا گرفته و در حالی که 7 گرم از طلا ها مال خودم و با پول جشن عقد خودم و عیدی هام گرفتم و فاکتور به اسم خودش زده و در حالی که من هم 5 گرم حلقه برای همسرم گرفتم .آیا رای و نظر دادگاه در مورد استرداد طلا های هدیه عقد چگونه است با تشکر ...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتما با وکیل مشورت نمایید راه دفاع از حقوق شما وجود دارد می‌توان اموال مورد بحث را منتقل کرد...