مشاوره حقوقی رایگان - جایی برای رفتن ندارم

سلام وقت بخیر.
من چند سالی هست که ازدواج کردم و فرزندی ندارم . در این مدت همسرم با هیچکس رفت و امدی نداشته و چون شاغل هستم تمام حقوق من را گرفته و خرج زندگی و اجاره خانه و غیره میکند و خودش کار نمیکند و مدام در منزل هست . من هم در منزل کار میکنم و مدام تحت نظر هستم....
در حال حاضر هیچ علاقه ای به ایشان ندارم و قصد جدایی دارم. اما مشکل این هست که خانواده یا پشتیبانی ندارم تا از زمان درخواست طلاق تا پایان اتمام این روند در محلی زندگی کنم.در صورت مطرح کردن مسئله طلاق همسرم شروع به فحاشی و تهدید میکنند برای همین نمیتوانم در منزل بمانم. الان مشکل اصلی من پیدا کردن جایی موقت برای زندگی است .بفرمایید چه راهی بهتر هست پیدا کنم.ایا میتوان موقت در پانسیون یا خوابگاه کارمندی با توجه به متاهل بودن زندگی کرد؟ یا راه دیگری هم وجود دارد

پاسخ ها :

عدم حمایت خانواده برای طلاق پیدا کردن مکان برای سکونت زوجه تا زمان طلاق زندگی در خوابگاه برای گرفتن طلاق درخواست طلاق طلاق از طرف زوجه طلاق