مشاوره حقوقی رایگان - حکم دیه قاتل فوت شده

سلام. هفت سال پیش پدرم توسط پدرشوهر و شوهرم به قتل رسید و پنجاه نفر شاهد بردیم ولی قاتل اصلی قبل از حکم دادگاه تصادف کرده و فوت شده و الان دادگاه هنوز رای نداده اما گفتن که دیه به شما نمیرسه چون قاتل فوت شده ! سوال اولم و اصل سوالم اینه که آیا همچین قانونی صحیحه؟ نمیتوانن از اموالی که داشته به عنوان دیه پرداخت کنن؟
الان فقط پسرش که معاونت در قتل داشته گفتن زندانی میخوره و بند آزاد میخوره و آزاد میشه و به ما گفتن ببخشید پسر رو به دویست میلیون تومن و دیه پدرتون رو از دولت دریافت کنید اما ما به همچین چیزی رضایت نخواهیم داد و باید زندانی بشه هر چند با بند آزاد.
سوال دومم اینه که چرا به این جنایتکار بند آزاد داده میشه؟

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود میتوان دیه را از اموال قاتل اخذ نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از صدور حکم فوت کرده باشد به نظر دیه تعلق نمی گیرد