مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن هبه

سلام و وقت بخیر
سال 97 یک آپارتمان برای همسرم خریداری کردم بصورت مبایعه نامه و تمام پول و چکهای آن را خودم پرداخت کردم ولی متاسفانه بعد از یکسال رفت و ملک دیگری از خودم را توقیف کرد بابت مهریه سوال بنده این است آیا میتوانم واحد همسرم را بعنوان هبه پس بگیرم

پاسخ ها :

پس گرفتن ملک هبه شده به همسر رجوع از هبه ملک به همسر هبه ملک هبه