مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اینترنتی از حساب بانکی

سلام وقت بخیر
چند روز پیش از حساب بانکیم 6 میلیون تومن بصورت 2 تا 3 میلیون تومن بصورت اینترنتی سرقت شده است و من اول رفتم بانک پیرینت حساب گرفتم و بعد دادسرا و فتا شکایت کردم. میخوام بدونم ایا پول من بهم برمیگرده؟؟ و این پول دست من امانت بود متاسفانه.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید پیگیری شکایت را بکنید. اگر ثابت شد و سارق دستگیر شد مجازات او علاوه بر حبس رد مال مسروقه نیز هست.