مشاوره حقوقی رایگان - در صورت کارشناسی من چجور میتونم ثابت کنم

سلام. با 2 نفر شریک شدیم من بابت شراکت یه مبلغی گذاشتم و بابت خرید یه کالا هم مبلغ جداگانه ایی پرداخت کردم که در ازاش چک گرفتم کالا رو تحویل ندادن منم چک رو گذاشتم اجرا یکیشون محکومیت رو قبول کرد ولی اون یکی نه.. حالا چون بحث شراکت بوده گفته پول دست من نبوده و کننده کار یکی دیگه بوده و منم بخاطر اون ضرر کردم حالا فرستادن واسه کارشناس... سوالم اینه من به درخواست این دو نفر مبالغ رو واسه خرید به حساب شخص دیگه ایی ریختم که میگفتن مسول سفارشه و کلی دروغ دیگه و اینکه ما تحویل میگیریم میاریم بت میدیم منم چون اعتماد داشتم واریز کردم حالا که دادن کارشناس من چجور میتونم اثبات کنم این مبالغ واریزی به شخص ثالث از طرف خودشون و به درخواست اونا بوده، فقط یه چنتا پیام واتس اپ ازشون دارم، اس ام اس هم داشتم که متاسفانه گوشیم سوخت،هیچ قراردادی هم بینمون نیست و توافق شفاهی بوده حالا کارشناس مثلا حاضره پیامها رو تو تبلتم بخونه یا فقط اسناد رسمی و فیشها واسش مهمه... کلا چجوری میتونم به کارشناس اثبات کنم که همه مبالغ رو میخاستم به این دونفر بدم ولی خودشون خواستن به حساب ثالث بریزم و در ضمن ثالث هم یکی از بستگانشونه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ثالث نزد کارشناس صحت گفته های شما را تایید نماید یا به عنوان شاهد و مطلع در دادگاه حاضر شدد