مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

من قرار بود با خانمی ازدواج کنم برایش ماشین خریدم اما بعدا فهمیدم که شغل بدی دارد و با مردا همبستر میشود پس از او خواستم ماشین را پس بدهد که نداد و گفت پولش را میدهم
شاهد دارم همچنین چتهایمان هم موجود است ایا میتوانم با شکایت ماشین را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید ببینیم به چه روش خودرو منتقل شده است گاها امکان استرداد متصور است....